Financieringen

In samenwerking met Pandfinancieren.nl, marktleider in de bemiddeling van financieringen voor beleggingspanden, brengen wij u graag op de hoogte van de interessante producten en diensten zoals zij die kunnen aanbieden:

Vastgoed financiering

U bent op zoek naar beleggingspanden. U staat aan het begin van de opbouw van een portefeuille onroerend goed of u bent al een doorgewinterd belegger in vastgoed. In beide gevallen is het aantrekken van financiering een noodzakelijk gegeven. Tenslotte zijn het kapitaalintensieve investeringen. Alles draait om relaties bij deze investeringen!

Uw relatie met ons en onze relatie met de financiers. Hoe beter (lees constanter) die relaties worden, hoe beter de voorwaarden van de financieringen zullen worden. Helemaal in tijden zoals wij die nu kennen, betalen deze relaties zich dubbel en dwars uit!

Onze diensten

Wij geloven in specialisatie! De enige activiteit die wij al jaren ontplooien is het begeleiden van vastgoedbeleggers bij hun financieringsaanvragen.

Wij begeleiden u graag bij het aantrekken van een passende financiering voor uw aangekochte beleggingspand(en).

Wij werken samen met de belangrijkste partijen uit dit segment. Uiteraard zijn dit de specialistische onderdelen van de grootbanken en de gespecialiseerde vastgoedbanken. Onze relatie met deze partijen stamt uit de tijd dat wij zelf werkzaam waren bij deze partijen.

Onze werkwijze

Het begint allemaal met een persoonlijk onderhoud waarin wij elkaar leren kennen. Samen met u analyseren wij uw situatie. Daarna omschrijven wij uw financieringsbehoefte. Vervolgens wordt het dossier voor de geldverstrekker in elkaar gezet.

Als slotstuk schrijven wij een financieringsaanvraag en bespreken de financiering met de geldverstrekker. Het kennismakingsgesprek is uiteraard vrijblijvend.

Zodra wij samen een traject in gaan zijn er 2 mogelijkheden:

  • de financiering gaat door, de financier deelt zijn provisie met ons.
  • de financiering gaat niet door, wij vragen een vergoeding voor de gewerkte uren tot max. € 450,-.

Vrijblijvend informatie aanvragen en/of een afspraak maken, maakt u dan gebruik van het online formulier of neemt u contact met ons op.