Beleggingspand(en) verkopen via Beleggingspanden.nl

VERKOPEN ALS EIGENAAR:

De verkoopbegeleiding voor eigenaren van een beleggingspand bestaat uit vier fases:

Fase 1: Waardebepaling
Indien u overweegt uw beleggingspand te verkopen maken wij op afstand vrijblijvend en kosteloos een waardebepaling. Klik op waardebepaling beleggingspanden voor een prijsindicatie van uw beleggingspand.

Fase 2: Opdracht tot begeleiding verkoop en opmaken verkoopdossier
Na overeenstemming met betrekking tot de vraag- en laatprijs geeft u Beleggingspanden.nl de opdracht tot begeleiding bij verkoop. Vervolgens wordt er, eventueel met u, een opname gepland op locatie waarbij enkele foto’s worden gemaakt. Aan de hand van een aanleverformulier levert u de benodigde informatie voor een compleet verkoopdossier aan. Deze documentatie wordt verwerkt in een pandpresentatie die u ter goedkeuring ontvangt.

Fase 3: Verkoop
Na uw goedkeuring wordt de pandpresentatie online geplaatst en middels een mailing bij ruim 42.000 vastgoedbeleggers onder de aandacht gebracht. Naast de mailing worden beleggers met een passend zoekprofiel één op één benaderd. Bij concrete interesse wordt een potentiële koper voorzien van het volledige verkoopdossier. U wordt geadviseerd in de onderhandeling om tot prijsovereenstemming te komen.

Fase 4: Finaliseren verkoop
Op basis van de prijsovereenstemming wordt een koopovereenkomst opgemaakt en naar partijen ter goedkeuring gestuurd. De door beide partijen getekende koopovereenkomst wordt bij de dienstdoende notaris aangeleverd. De concept stukken van de notaris worden door Beleggingspanden.nl beoordeeld op juistheid waarna transport kan plaatsvinden en u de opbrengst binnen enkele dagen ontvangt. Onze courtage betaald u via de notaris.

DIENSTEN VOOR MAKELAARS:

Bent u een makelaar en wilt u gebruik maken van een bereik naar ruim 42.000 vastgoedbeleggers?
Bij een samenwerking wordt op basis van uw verkoopbrochure een pandpresentatie opgesteld die u ter goedkeuring ontvangt. Na uw goedkeuring wordt de pandpresentatie online geplaatst en middels een mailing bij de beleggers onder de aandacht gebracht. Naast de mailing worden beleggers met een passend zoekprofiel één op één benaderd. Bij concrete interesse wordt een potentiële koper doorgestuurd naar uw kantoor voor de verdere afhandeling.

Het is mogelijk om uw beleggingsaanbod op basis van twee manieren via ons platform te adverteren:

  1. Samenwerking: bij verkoop staat u 40% van uw courtage af (met een minimum van € 1.000,- te vermeerderen met btw). 
  2. Adverteren: eenmalig advertentietarief van € 1.250,- te vermeerderen met btw, géén courtage.

AANKOOP VAN BELEGGINGSPANDEN: 

Beleggingspanden.nl is gespecialiseerd in de verkoop van beleggingsvastgoed. Vastgoedeigenaren kiezen er echter soms voor om hun beleggingspand enkel bij een paar partijen aan te bieden. Dit is mogelijk via de pagina ‘zoekopdrachten’ op deze website. Wilt u uw zoekprofiel ook op deze pagina presenteren? Registreer hier uw zoekopdracht. Deze opdracht is op basis van ‘no cure no pay’ en u betaalt slechts 1% courtage, met een minimum van € 2.500,- (te vermeerderen met btw) bij aankoop.

ADVERTEREN: 

Heeft u interesse om uw product of dienst te adverteren op de Beleggingspanden.nl website en/of in de nieuw aanbod nieuwsbrief? Bekijk dan de Advertentie Factsheet en/of neem contact op met marketing@beleggingspanden.nl.